Voor vragen over de ISV of een van de sportonderdelen kunt u email-contact opnemen met het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuur

In ons dagelijks bestuur zitten: 

Voorzitter Antoin Volmer
Penningmeester Stef de Wit
Secretaris  . . .

 Overige bestuursleden / trainers zijn:

Jan Westra Tafeltennis
Albert Visscher Borstelschuiven
Willie Keupink Handboogschieten
Jolanda Visscher / Jan Trap Zwemmen
Peter Gelink / Bennie ten Dam Rolstoelbasketbal

Bij hen krijgt u tevens specifieke informatie over hun sportonderdeel.
In verband met hun privacy vermelden we hierboven geen adres, telefoonnummers of e-mail gegevens van de trainers of het bestuur.
Deze krijgt u t.z.t. van henzelf; gebruik intussen het algemene e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bankgegevens

Bank   NL13 ABNA 0590 215 256
Giro    NL65 INGB  0005 441 035
KvK    400 740 89
RSIN/Fiscaalnummer 8048.34.374

 

V.O.G.

Omdat we naar de aard van vereniging te maken hebben met minder valide mensen (en kinderen), moeten we extra nauwkeurig de grenzen van het toelaatbare bewaken.
Als u vermoedt (of constateert) dat er sprake is van seksueel overschrijdend gedrag moet u dit ten alle tijden melden bij de trainer en/of het Bestuur van de vereniging.
Een van de bestuursleden zal in eerste instantie als vertrouwenspersoon functioneren en, zo nodig, zal er aangifte worden gedaan.
U kunt ook altijd contact opnemen met het Vertrouwens-Punt van het overkoepelende NOC-NSF. of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wij vragen voor alle vrijwilligers/trainers om een relevante Verklaring Omtrent Gedrag (V.O.G.) en, waar mogelijk, om referenties.