Voor vragen over de ISV of een van de sportonderdelen kunt u email-contact opnemen met het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuur

In ons dagelijks bestuur zitten: 

Voorzitter Antoin Volmer
Penningmeester Stef de Wit
Secretaris  . . .

 

Overige bestuursleden zijn:

Jan Westra Tafeltennis
Albert Visscher Borstelschuiven
Willie Keupink Handboogschieten
Jolanda Visscher Zwemmen
Peter Gelink en Bennie ten Dam Rolstoelbasketbal

Bij hen krijgt u tevens specifieke informatie over hun sportonderdeel.

Nb. In verband met de privacy vermelden we geen adres, telefoonnummers of e-mail gegevens van de trainers of het bestuur.

 

Bankgegevens

Bank   NL13 ABNA 0590 215 256
Giro    NL65 INGB  0005 441 035
KvK    400 740 89
RSIN/Fiscaalnummer 8048.34.374

 

V.O.G.


Omdat we naar de aard van vereniging te maken hebben met minder valide mensen (en kinderen), moeten we extra nauwkeurig de grenzen van het toelaatbare bewaken.
Als u vermoedt (of constateert) dat er sprake is van seksueel overschrijdend gedrag moet u dit ten alle tijden melden bij de trainer en/of het Bestuur van de vereniging.
Een van de bestuursleden zal in eerste instantie als vertrouwenspersoon functioneren en, zo nodig, zal er aangifte worden gedaan.
U kunt ook altijd contact opnemen met het Vertrouwens-Punt van het overkoepelende NOC-NSF. of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wij vragen voor alle vrijwilligers/trainers om een Verklaring Omtrent Gedrag (V.O.G.) en, waar mogelijk, om referenties.